Preporuka za profesorku

Огласи за подучавање језика и остали
SnezanaM
Поруке: 2
Придружен: Пет Окт 01, 2021 2:07 pm

Re: Preporuka za profesorku

Порука од SnezanaM » Пет Окт 01, 2021 2:44 pm

Iskreno bih preporučila profesorku Anu. Pohađala sam časove kod nje od samog početka učenja mađarskog jezika. Bila sam apsolutni početnik i zahvaljujući njoj sam položila intervju 2019. godine. Profesorka Ana je zaista veoma posvećena svom poslu i učenicima i temeljna je u svom radu, tako da meni učenje mađarskog jezika nije teško palo, jer veoma dobro objašnjava i nemoguće je ne razumeti je.
Htela bih da naglasim da je ona stvarno profesor mađarskog jezika i da je završila mađarski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Meni je bilo veoma bitno da sarađujem sa pravim profesorom, a ne nekim priučenim. Htela bih još da naglasim da sam i van časova učila i radila domaće zadatke. I danas se povremeno čujem sa njom, kako bih održala nivo znanja jezika.
Kontakt telefon profesorke Ane: 063 527 416

Bundevica
Поруке: 2
Придружен: Пон Мар 21, 2022 9:35 pm

Re: Preporuka za profesorku

Порука од Bundevica » Пон Мар 21, 2022 9:37 pm

Može broj telefona?

Bundevica
Поруке: 2
Придружен: Пон Мар 21, 2022 9:35 pm

Re: Preporuka za profesorku

Порука од Bundevica » Уто Мар 22, 2022 8:14 am

Diva пише:
Чет Дец 17, 2020 11:58 am
Pozdrav svim forumašima! :)

I ja bih želela ovde podeliti svoje iskustvo. Moja velika preporuka je za profesorku Anu, koja drži online časove putem skajpa! Tolika posvećenost, ljubav i trud, retko se sreću takvi profesori! Jako lepo i pažljivo objašnjava, svaku sitnicu i odgovori na sva moguća pitanja, iako su možda postavljena sto puta! :D Kod nje nema prečice, da se nešto preskače, ide nekim zaobilaznim putem. Bukvalno te, uz udžbenik, komunikaciju i učenje gramatike, pripremi da samostalno govoriš što više, izražavaš se, nema napamet naučenih odgovora. Ja sam jezik počela učiti iz više razloga, ne samo za predaju zahteva za naturalizaciju, tako da mi je način rada prof. Ane veoma legao i jako mi prija saradnja sa njom! Ali koji god da je razlog učenja nekog jezika, treba vreme, puno rada van časova, i da se ne očekuju magični rezultati preko noći! Naročito za intervju, gde se očekuje neki B nivo, za to je potrebno malo više se potruditi. Što se više uči,tim će biti lakše proći, odnosno biće lakše tamo razumeti službenike i dati samostalno odgovor na njihova pitanja. E da, još nešto, prof. Ana je jaaako draga i pozitivna, voli svoj posao i to me je još više motivisalo da zapnem! Evo ja učim nekih 8 meseci sa manjim pauzama, ali smo dosta toga prešle već i polako se razmišljam za zvanje i zakazazivanje.

Eto, izvinjavam se ako sam previše pisala, ali se nadam da sam nekome pomogla sa ovim! :)
Ukoliko je neko zainteresovan za časove kod nje, broj telefona je: 063527416
Ovaj broj nije u funkciji.

SnezanaM
Поруке: 2
Придружен: Пет Окт 01, 2021 2:07 pm

Re: Preporuka za profesorku

Порука од SnezanaM » Пон Мар 28, 2022 7:03 pm

Broj profesorke Ane radi, čula sam sa njom pre neki dan, pošaljite joj sms ili poruku preko Vibera, moguće je da je bilo problema sa dometom.

Пошаљи Одговор