Bila sam u Bg..bila i POBEDILA

Intervju je protekao po planu...prozvali me...Rastko me ponudio da sednem...tražio na uvid ličnu kartu...i onda nastupam ja...sve kako sam vežbala sa prof.Gabrijelom, sve je bilo tako...vodila sam razgovor, doticala sam se tema koje sam uvežbala sa njom,,,i odgovorno tvrdim, da je sve stvar ,naravno pored znanja jezika , DOBRA pripremar za razgovo sa prof.!!! Tačno me učila kako da prepoznam pitanje ..i kako da se snađem kada nešto ne razumem. To ni ne umem ovde napisati, morate mnogo vežbati...zato sam presrećna što sam baš sa njom učila
teme su uglavnom nizale o mom gradu...pa sam pričala već unapred pripremljenu priču o interesantnostima iz mog mesta...pa me pitao za stan gde živim..pa ja odmah nastavila s kim živim..itditd..klasika..
pohvalio me...i pitao sa kim učim..i kada sam rekla..on"a,da čuo sam za nju da je dobra prof" hihihi..eto
rekao je da očekujem odg. za 3 do 5 meseci!!!! ali da nastavim da pričam madj. bar 10-15 min na dan...dva puta sam pitala da li je odg.sigurno potvrdan..i on se smeškao da 1oo % ..jeeee!!!
Počinje odbrojavanje

zato ako želite da sreću samnom delite ..samo kod Gabriejle(0641331812) učite i pobedite

ps:srećna sam pa malo mi rime omakle