Moguca promena konzula u ambasadi

Потребна документа и искуства при предаји, питања...
rumba09
Поруке: 12
Придружен: Пон Нов 18, 2019 4:43 pm

Re: Moguca promena konzula u ambasadi

Порука од rumba09 » Пет Мар 06, 2020 10:13 am

cecili555 пише:
Сре Мар 04, 2020 2:30 pm
Bila sam kod Dudar Fani u decembru 2019 nije me mnogo pitala cak ni biografiju da pricam i slicno, kratka pitanja nisam mozda desetak minuta bila i to vise oko popunjavanja dokumenata, dok konzul stavlja pecete potpise i dr.. prema meni je bila veoma ljubazna uzela je dokumenta rekla da ce odgovor da stigne do maja. juna pola godine.. da li sam prosla to ne znam, rekla je jos da se zakletva ne polaze u ambasadi vec na drugom mestu, bicu pismeno obavestena na kucnu adresu, rekla mi je da svakako nastavim i dalje sa madjarskim jezikom rekla sam naravno da hocu, posto sam i za dete predavala. po mojoj proceni znam madjarski na B1 nivou,razumem jezik u globalu da tako kazem.
Koliko si učila vremenski mađarski? Koje knjige?
Meni je identično rekla kao i tebi, i dobio sam poziv za zakletvu.
Moja logika je bila i tada i sada, da mi ne bi govorila tek tako gde je zakletva (u drugoj zgradi, obući se lepo) već bi mi samo rekla "čekajte odgovor".
Praktično ti je nagovestila da će odgovor biti pozitivan. Nadamo se!

cecili555
Поруке: 3
Придружен: Сре Мар 04, 2020 2:12 pm

Re: Moguca promena konzula u ambasadi

Порука од cecili555 » Пет Мар 06, 2020 2:02 pm

Ja se nadam pozitivnom odgovoru kazem opet nivo znanja mi je izmedju B1 i B2 nivoa, mada opet nerazumem sve bas... Madjarski od detinjstva znam ucim ga kako kad sa dugim pauzama, odrasla sam medju madjarima, najlakse vam je
da naucite kada ste medju madjarima ili na tom govornom podrucju. a moze i drugacije ucenje iz literature casovi ali to je dosta teze i sporije.

Пошаљи Одговор